Fleksibel og energibesparende butiksbelysning

/ / Blog

Trænger din butik til et nyt belysningssystem? Når du skal vælge hvilken belysning du vil installere, er det vigtigt at være opmærksom på hvilken type lys du vil have, hvor mange lamper du har brug for og hvor fleksibelt det skal være. Vi har opstillet nogle af de overvejelser du bør gennemgå, inden du vælger dit nye belysningssystem.

Butiksbelysning der er energivenligt

Butikkerne i dag stræber efter et belysningsanlæg, der er så energieffektive som muligt. Udfordringen hertil bliver at finde et system der har en overkommelig samlet pris – både hvad angår lamper, pærer osv.

Ved at vælge LED belysning til din butik, får du den mest strømbesparende lyskilde, der har den længste levetid. I forhold til glødepærer, vil strømbesparelsen ligge på omkring 80-90%.

Det er derfor en god idé at undersøge muligheden for at kunne finansiere dit nye belysningssystem, så du får det helt rigtige system til dit behov, med en finansiel ordning du kan være med på.

Tilpas belysningen til dit behov med strømskinner

Strømskinner er nemme at tilpasse til dit behov, og nemme at bygge med. Skinnerne fås til indbygning, påbygning og som nedhængte skinner. Skinnerne kan leveres i specielle RAL farver, så du kan sætte dit eget præg, eller i standardfarverne sort, grå og hvid.

De strømskinner der produceres i dag er ofte standardiserede, så du vil højst sandsynligt kunne genanvende dine gamle strømskinner til LED belysning.

En klar fordel ved strømskinner er at du selv kan bestemme, hvor mange antal spots du ønsker at anvende. Du kan også nemt rykke rundt på dine spots efter behov, for eksempel hvis du laver en ny vareopstilling der skal i fokus. Du har også mulighed for selv at styre lyset, så du f.eks. kan have vinduesbelysningen tændt efter lukketid, hvor resten af belysningen i butikken vil være slukket.

Finansiering hos HIGHLUX

HIGHLUX giver dig mulighed for at leje dit nye belysningsanlæg. Den månedlige ydelse er typisk lavere end din energibesparelse, og efter f.eks. 36 måneder er anlægget dit. Der er fuld brugsret i lejeperioden, hvorefter ejerskabet overgår til dig. I lejeperioden har du også fuld garanti.

 

Kontakt os

Ring til os på telefon 31795700, og lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *